Tuotteet

Painonet valmistaa tuotteet kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällistä digipainotekniikkaa hyödyntäen. Erilaiset painotuotteet, teollisuustarrat ja POS-materiaalit valmistuvat nopeasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen.  Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä ammattilaisiimme. 

 

Ota yhteyttä, jätä tarjouspyyntö tai tilaa helposti netistä. Pienemmät erät kätevästi verkkokaupastamme: lataa oma aineistosi tai suunnittele itse editorillamme. 

Painotuotteet

Painonet on digipainannan edelläkävijä Suomessa. Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa sinua valikoimaan sopivat painomateriaalit ja opastaa oikean jälkikäsittelyprosessin valinnassa. Painamme tuotteesi nopealla aikataululla, laadusta tinkimättä.

Teollisuustarrat

Painonetin osaaminen ja kalusto mahdollistavat esimerkiksi haastavien erikoistarrojen valmistuksen teollisuuden eri tarpeisiin. Teollisuustarroissa on valinnanvaraa, sillä kokoja ja muotoja on lähes rajattomasti.

POS-materiaalit

Painonet valmistaa laadukkaat ja näyttävät esillepanomateriaalit telineistä, bannereihin ja hyllykoristeisiin. POS-materiaalit näyttäviin kampanjakokonaisuuksiin tai yksittäisiin tuote-esittelyihin, meiltä saat kaiken. 

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki 24/7.