Esitteet ja flyerit

Painamme esitteitä ja flyereitä ammattitaitoisesti, vuosien kokemuksella, sekä toiveitasi kunnioittaen. Autamme sinua valitsemaan oikeat materiaalit. Kattava jälkikäsittelytarjontamme takaa sen, että painotuotteesi huomataan.

Laadukkaasti tuotettu esite on perinteinen tapa esitellä yrityksesi tuotteet, palvelut, uutuudet ja tarjoukset.

Kattavan esitteen avulla tavoitat uusia asiakkaita, ja vahvistat jo olemassa olevia asiakassuhteitasi. Ajatuksella laadittu esite jää asiakkaan mieleen ja vahvistaa ammattimaista kuvaa yrityksesi toiminnasta. Paperinen esite pitää nykyaikana edelleen pintansa, ja Painonet auttaa valitsemaan oikeat materiaalit niin esitteeseen kuin flyeriin.

Hyvä esite on painettu oikeille materiaaleille

Aluksi on tärkeää huomioida, mihin tarkoitukseen ja kenelle esite tehdään. Esite voi olla oikeastaan minkä kokoinen tai muotoinen tahansa. Autamme oikeanlaisen painomateriaalin valinnassa.

Painotuote voidaan myös viimeistellä toiveitasi kuunnellen. Painonet tarjoaa kattavan joukon jälkikäsittelypalveluita perforoinnista erilaisiin sidontatekniikoihin.

Osaava asiakaspalvelumme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat menetelmät. 

Flyeri korvaa esitteen pienemmissä projekteissa

Joissain tapauksissa viestintään riittää esitteen sijaan flyeri. Painonet tarjoaa apua tyylikkäiden flyereiden suunnitteluun ja painatukseen. 

Flyerin rakenteessa huomioidaan samat seikat kuin esitteen suunnittelussa: valitaan oikea materiaali, jolle flyerit painetaan, ja kartoitetaan yhdessä mahdollinen jälkikäsittely tuotteelle.


Me teemme ammattimaista jälkeä, kustannustehokkaasti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.