Markkinointilogistiikka

Täydenpalvelun varasto- ja logistiikkatalo Loginhouse on osa Mailhouse-konsernia. Loginhousen tarjoamat palvelut mahdollistavat yrityksesi verkkokaupan ulkoistuksen niin, että varastointi ja tilausten toimittaminen hoidetaan puolestasi.

 

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen helpottaa elämää ja tuo kustannussäästöjä

Logistiikkapalveluiden ja -varastoinnin ulkoistaminen ei pelkästään anna toiminnastasi ammattimaista kuvaa, vaan helpottaa myös liiketoimintaasi. Suunnittelemme palvelukokonaisuuden aina asiakasta kuunnellen. Taitavasti suunniteltu ja toteutettu logistinen kokonaisuus tuo myös  säästöjä kustannuksissa sekä muissa resursseissa.

Tarjoamme logistiikan palveluja tukemaan verkkokauppatoimintaasi

Varastoimme tuotteesi siististi logistiikkakeskukseen, jossa huomioimme tuotteille asetetut laki- ja varastointivaatimukset.

 

Pysyt ajan tasalla kattavalla varastonhallintasovelluksellamme.

Sovelluksemme avulla pystyt seuraamaan mm. tuotteittesi varastokäsittelyä, toimituksia, raportointia ja laskutuksia.

Määrittelemme kanssasi aikataulut, joiden puitteissa tuotteesi kerätään varastoiltamme, lähetetään ja toimitetaan asiakkaillesi.


Tarjoamme varastoitaville tuotteillesi myös kattavan valikoiman lisäpalveluja, tuotteiden laadun tarkastuksesta erilaisiin pakkausmateriaaleihin ja kaikkea tältä väliltä.

Kaikki palvelut samasta osoitteesta

Loginhousen varastotilat sijaisevat Espoon Juvanmalmilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua henkilökohtaisesti. Varastollamme on myös tiloja väliaikaista varastointia varten.
 
Loginhouse on osa Mailhouse-konsernia, Painonetin vahvaa yhteistyökumppania. Samasta sijainnista saat siis kätevästi myös muut suoramarkkinoinnin, postituksen- ja digitaalisen painamisen palvelut.

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki 24/7.