Banderollit – Mainoskankaat

Suuri pinta-ala tarjoaa etenkin ulkomainontaan ja -markkinointiin vaikuttavan alustan. Banderolli on edullinen ja kestävä media, joka toimii samalla myös näköesteenä, tilanerottajana tms. Ulkokäyttöön soveltuvat erinomaisesti lippukangas tai reikävinyyli (Mesh), jotka päästävät ilmaa ja valoa lävitseen eivätkä ole niin herkkiä tuulelle. Vaihtoehto on myös umpivinyyl, joka ei päästä valoa lainkaan läpi.

Banderolli / Mainoslakana

Todella suurellekin pinta-alalle tulostettu banderolli on edullinen tapa herättää huomio ja näkyä kauas.

 

Tyypillisesti ulkokäytössä käytetään perinteistä lippukangasta (115 g/m2) tai edullisempaa reikävinyyliä (Mesh). Nämä päästävät niin ilmaa kuin valoa lävitseen eli eivät ole herkkiä tuulelle, mutta eivät myöskään täysin piilota taustaa.

 

Sisäkäyttöön suosittelemme Decotex-materiaalista valmistettuja banderolleja. Materiaali toistaa värit parhaiten ja on näyttävä myös lähietäisyydeltä. Decotex on erittäin kestävää polyesterikangasta.

 

Kulttuuri, urheilu, rakennustyömaa, teollisuusyritys, leirintäalue tms. Siinä kuin pinta-alassakin, myös käyttökohteessa vain taivas on rajana.

Toimiva näköeste /erotin

Mainoslakanat ovat tuttu näky urheilukenttien reunoilta, golf-kentiltä, kilpahiihto- ja juoksutapahtumien radan reunoilta, sillankaiteista, rakennustyömaiden suoja-aidoista, huoltoasemien pihoilta, leirintäalueiden aidoista jne.

 

Banderollit soveltuvat moneen kohteeseen, ovat kestäviä, siirrettäviä ja uudelleen käytettäviä. Iso pinta-ala mahdollistaa pitkälle näkyvän informaation esittämisen.


Painonet on ollut ideoimassa, suunnittelemassa ja toteuttamassa useita erilaisia banderolleilla toteutettuja ratkaisuja. Meidän tekemiä mainoslakanoita löytyy aidoista, rakennustelineistä, urheilukentiltä ja esim. todella massiivisena pinta-alana katsomon tukirakenteita peittämässä.

 

Kysy mahdollisuuksista ja ylläty, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa ja vieläpä edullisesti.