Teollisuustarrat

Painonetin valmistamat teollisuustarrat kestävät kovaa kulutusta.  Valmistamme laadukkaat ja säänkestävät huomio-, merkintä- ja tuotetarrat teollisuuden eri tarpeisiin. 

Painonet valmistaa teollisuustarrat joka tilanteeseen ja tarkoitukseen

Teollisuustarroja valmistetaan moniin eri tarpeisiin logistiikasta kaapelimerkintöihin, laitetarroista turvatarroihin jne. 

Painonetin teollisuustarrat ovat säänkestäviä, ja suunnittelemme tarrojen ulkoasun toiveitasi kuunnellen. Tarroissa on runsaasti valinnanvaraa, sillä niitä voidaan valmistaa myös erikokoisina tai -muotoisina.

Valmistamme ja toimitamme teollisuustarrat nopealla aikataululla ja kustannustehokkaasti.

Teollisuustarrojen valmistuksessa laadukkaiden materiaalien käyttö on tärkeää

Painonet on tarrapainannan ammattilainen ja omaamme vuosien kokemuksen alalta. Autamme sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja muodot tarroille yrityksesi tarpeet huomioiden.

Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää meille painovalmiin tiedoston, josta valmistamme teollisuuskäyttöön sopivat tarrat.

Teollisuustarrat valmistetaan käyttökohteet ja -tarkoitukset huomioiden. Tarrat voidaan toteuttaa joko arkille tai yksittäin. Myös esimerkiksi asennustarrat voidaan tehdä lehtiömuotoon, jolloin tarrat kulkevat kätevästi mukana ja ovat helposti otettavissa käyttöön.

Teollisuustarrat

Tuotetarrat

Painonet valmistaa laadukkaat tuotetarrat teollisuuteen ja kaupan alalle. Myyvä tuotetarra huomataan ja se on iso osa tuotteen imagoa. Hyvä tuotetarra kertoo tuotteestasi oleellisen ja se kiinnittää asiakkaan huomion.

 

Merkintätuotteet

Painonetin valmistamat merkintätuotteet ohjaavat, kiinnittävät huomion ja varoittavat. Nykyaikaisilla menetelmillä tulostetut merkintätuotteet ovat säänkestäviä ja tarroja voidaan valmistaa eri muotoisina.

Huomiotarrat

Painonetin tulostamilla huomiotarroilla viestisi takuulla huomataan. Huomiotarroihin kannattaa valita kirkkaita värejä ja tarran teksti on hyvä pitää yksinkertaisena. Painonetilta saat suunnitteluapua. Tarroja voidaan tulostaa erimuotoisina käyttötarkoituksesta riippuen.  

WriteOn!

Painonet valmistaa WriteOn!-tarrat eli merkintätarrat, joihon voidaan kirjoittaa. WriteOn!-tarrat ovat käteviä esimerkiksi erilaisten laitteiden määräaikaishuoltojen seurantaan.

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki 24/7.