VIPnet-tilauskanava

Täytä, esikatsele ja tilaa helposti, nopeasti ja edullisesti. Voit tilata milloin tahansa, missä tahansa. Sähköinen tilausjärjestelmä on saatavilla yritysasiakkaille.

VIPnet on painoaineistojen tilauskanava yritysasiakkaille

Onko organisaatiollanne tarve painattaa usein toistuvia materiaaleja (esim. käyntikortteja) samalle graafiselle pohjalle? Nämä on kustannustehokkainta toteuttaa tilausjärjestelmämme kautta.

Nopeaa ja edullista

Usein toistuvissa tarpeissa teettää henkilöstölle tai sidosryhmille painotuotteita, on kustannustehokkainta käyttää valmista aineistopohjaa. Esimerkiksi käyntikortit kannattaa teettää mainostoimistolla tai graafisella suunnittelijalla vain kerran. Tämän jälkeen valmista pohjaa hyödynnetään vaihtamalla vain muuttuvat tiedot, kuten yhteystiedot. Kun käytössä on tilausjärjestelmä, voi kuka tahansa organisaatiossa tilata painotuotteita helposti, nopeasti ja edullisesti ilman graafikoiden työpanosta tai tarvetta graafisten suunnitteluohjelmien käyttämiseen.

Keskitetty aineistopankki ja tilausjärjestelmä

Kun aineistojen graafiset pohjat on kerran suunniteltu ja asennettu järjestelmään, ne ovat tallessa ja aina saatavilla. Versioista ja aineistojen sijainneista pilvipalveluissa tai työasemilla ei tarvitse huolehtia, koska aineistot, niiden muokkaus ja valmiiden tuotteiden tilaus on keskitetysti yhdessä varmassa paikassa. Myöskään aika tai paikka eivät rajoita uusien painoaineistojen tilaamista, koska järjestelmä on online 24/7. Käyntikortit, flyerit, käyttöohjeet tai vastaavat materiaalit ovat muokattavissa ja tilattavissa mistä ja milloin tahansa – yksittäisinä kappaleina tai suurina määrinä. Digipainossamme painettuina myös pienet määrät tulevat edulliseksi.

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki 24/7.