POS-materiaalit

Painonet valmistaa näyttävät POS-materiaalit eli esillepanomateriaalit. POS-materiaaleilla voit tuoda esille yksittäisen tuotteen tai kokonaisen tuoteryhmän.

Mikä ihmeen POS-materiaali?

POS-lyhenne tulee englanninkielen sanoista: point of sales. Suomeksi puhutaan esillepanomateriaaleista.

POS-materiaalit ovat olennaisessa osassa, kun toteutetaan esimerkiksi erilaisia myymäläpromootioita. Niiden tehtävänä on herättää huomiota, ja tuoda esille tuotteita tai kokonaisia tuoteryhmiä. Oikein sijoitetut ja huomiota herättävät esillepanot houkuttelevat tehokkaasti asiakkaita ostoksille.


Toteutamme POS-materiaalit yrityksesi tarpeitasi vastaaviksi ja aina toiveitasi kuunnellen. Rakenna avullamme näyttävät kampanjakokonaisuudet, jotka vahvistavat yrityksesi brändiä ja lisäävät näkyvyyttä.

Painonet suunnittelee ja valmistaa POS-materiaalit

POS-materiaaleilla voit tuoda esille yksittäisen tuotteen tai kokonaisen tuoteryhmän.

Painonet valmistaa POS-materiaalit nopealla aikataululla. Runsas valikoimamme kattaa myös säänkestävät materiaalit. V
almistamme telineet, bannerit, tarrat, paperikassit, hyllykoristeet ja -vipat vuosien ammattitaidolla.

Asioidessasi kanssamme, voit olla varma, että huomioimme tarpeesi ja valmistamme tuotteet kustannustehokkaasti.

POS-materiaalit

Hyllypuhujat ja -korosteet​

Hyllypuhujilla ja -korosteilla herätät asiakkaasi mielenkiinnon kustannustehokkaasti. Painonetin digipainotuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti ja tarvittaessa nopealla aikataululla. Hyllypuhujat ja -korosteet voidaan valmistaa erikokoisina ja -mallisina, tarpeesta riippuen.

Lattiatarrat

Käytä näyttäviä lattiatarroja liiketilassasi katseenvangitsijana. Valitse lattiatarroilla, mihin haluat kohdentaa asiakkaasi huomion. Painonet valmistaa lattiatarrat laadukkaille, kulutusta ja säätä kestäville materiaaleille.

Bannerit

Painonetin bannerit eli banderollit sopivat niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Lisää näkyvyyttäsi isolla ja  tyylikkäällä bannerilla. Valmistus ja toimitus nopeasti, edullisesti sekä ympäristöystävällisesti. 

Hyllyvipat

Hyllyvipat ovat erinomainen keino kiinnittää asiakkaan huomio. Painonet valmistaa hyllyvipat pahvista, kartongista tai muusta kevyestä materiaalista. Ne on helppo kiinnittää ja irrottaa. Valmistamme yrityksellesi hyllyvipat haluamasi muotoisina ja kokoisina.

Paperikassit

Painonet personoi paperikassit toiveittesi mukaisesti. Paperikassi, johon on painettu esimerkiksi yhtiösi logo, on erinomainen tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä.

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki 24/7.