Suoramainonta ja postituspalvelut

Painonet on osa Mailhouse-konsernia. Liiketoiminnat yhdistämällä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kaikki digitaalisen printtiviestinnän, suoramarkkinoinnin ja postituksen palvelut

Kohdennettu suoramarkkinointi on tehokasta

Mailhouse-konserni on suoramarkkinoinnin rautainen ammattilainen. Palvelut on suunniteltu niin, että viestisi varmasti tavoittaa oikeat tahot.

Konsernilla on arvokasta osaamista kohdennetusta markkinoinnista. Hyödynnämme esimerkiksi kuluttajakäyttäytymiseen perustuvaa tietoa asiakkaan kohderyhmän määrittelyssä.

Suoramarkkinoinnissa ja postituspalveluissa huomioidaan aina asiakkaan tarpeet ja palvelun kustannusrakenne.

Mailhouse-konserni seuraa aikaansa ja hyödyntää ympäristöystävällistä digipainotekniikkaa.

Kaikki postituspalvelut samasta paikasta

Nykyaikainen ja ketterä Mailhouse-konserni hoitaa puolestasi koko prosessin alusta loppuun: kohderyhmän kartoittamisesta tuotteen painatukseen ja jälkikäsittelystä jakeluun.

Mailhouse-konserni hoitaa postituksen puolestasi kustannustehokkaasti. Palvelut tuovat säästöä asiakkaalle ja ne on hiottu vastaamaan alati nopeutuvia aikatauluja.

Mailhouse-konsernin kautta voit lähettää esimerkiksi osoitteettomasti alueellisesti kohdistetun viestin.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että viestisi saavuttaa oikean kohteen. Halutessasi hoidamme myös viestin jakelun.

Suoramarkkinointi- ja postituspalvelut

Suorapostitukset

Mailhouse-konserni tarjoaa osaamista, mitä et muualta saa. Tulostamme suorapostituksesi hyödyntämällä uusinta digipainotekniikkaa. Me autamme osoitepoiminnoissa ja postituksessa. Saat siis kaikki palvelut ammattitaidolla ja saman katon alta.

Suoramarkkinointi

Kohdennetulla osoitteellisella markkinoinnilla tavoitat juuri oikeat ihmiset. Osoitteettomalla suoramainonnalla tavoitat taas suuremmat massat haluamallasi alueella. Mailhouse-konsernilla on vahvaa osaamista kummastakin, ja olemme tukenasi kaikissa suoramarkkinointikampanjasi vaiheissa.

Pakkaus- ja postituspalvelut

Mailhouse-konserni hoitaa puolestasi pakkaamisen, kuorittamisen ja postituksen.

Huolehdimme, että lähetyksen edellytykset toteutuvat ja pidämme kustannukset kurissa. Tulostamme tuotantotehokkaasti postituksesi osoitteet eri materiaaleille, tarroille, tulosteeseen, postituskuoreen ym.

 

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki 24/7.