Muista tämä kun ostat tarroja

Jokainen toimiva yritys tarvitsee tarroja jossain vaiheessa: jatkuvasti tai satunnaisesti, yllättäen tai suunnitellusti, paljon tai vähän. Jos tarrojen hankinta on tällä kerralla sinun vastuullasi, seuraavassa on ohjeet, joilla ostaminen helpottuu huomattavasti.

Tärkein asia, joka sinun kannattaa kertoa tarjouspyynnössä

Käyttötarkoitus vaikuttaa eniten tarjouksen sisältöön. Jos tarjouspyynnössäsi lukee, ”mitä maksaisi viisisataa tai tuhat tarraa, koko ehkä 10 x 20 cm”, on se sama kuin kalatiskillä sanoisit kauppiaalle, että ”ottaisin kalaa, kilon tai kaksi”.

Kun osaat kertoa käyttötarkoituksen, jo yhdelläkin sanalla päästään huimasti eteenpäin. Hahmotamme heti tilanteesi ja osaamme tarjota parasta ratkaisua:

Nämäkin ovat tärkeitä

Sinun ei tarvitse tietää seuraavia asioita tarkasti, mutta jo suuntaa antavina niistä on hyötyä, koska silloin saat paremman tarjouksen nopeammin. Jos lähdet liikkeelle tyyliin ”tarjotkaa minulle tarroja”, tuskastut toimittajan kysymysten määrään ja ajattelet ”kylläpä yksinkertainen asia osataan tehdä vaikeaksi”. Jos taas ostat ensimmäiseltä jees-myyjältä, joka sanoo ”juu kyllä onnistuu”, maksat laskun, odotat tilaustasi ja tulet pettymään.

Selvitä siis seuraavat asiat ainakin suurin piirtein:

Miksi kaikki ei voi olla valmista

Miksi teillä ei vain ole tarrojen kuvia ja hintoja nettisivulla, josta voin katsoa käyttötarkoituksen, koon ja määrän? Siksi, että vaihtoehtoja ei ole satoja. Pelkästään erilaisia materiaaleja on Suomessa tarjolla tuhansia. Siksi joudut pyytämään tarjouksia ostaaksesi tarroja.

 

Seuraavalla kerralla kuvaamme hieman materiaaleja, jotta pääset tutustumaan ammattijargoniin, kuten monomeeri ja polymeeri. Samoin kerromme muutaman sanan liimoista ja niiden kestävyydestä. Siihen asti, muista termit käyttötarkoitus, koko ja määrä. Ja tässä sinulle pieni taukotehtävä työpäivän piristykseksi: katso ympärillesi. Missä näet ensimmäisenä tarran? Itse löysin sen omalta työpöydältäni.

Tilaa vakiokokoiset paperitarrat helposti netistä tai pyydä tarjous.

Ideat ja vinkit

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri.