Lattiatarrat yrityksesi painatuksella – vinkit parhaaseen lopputulokseen

Käytä näyttäviä lattiatarroja liiketilassasi katseenvangitsijana. Valitse lattiatarroilla, mihin haluat kohdentaa asiakkaasi huomion. Painonet valmistaa lattiatarrat laadukkaille, kulutusta ja säätä kestäville materiaaleille.

Lattiatarrat yrityksesi painatuksella – vinkit parhaaseen lopputulokseen

Lattiatarroja on ollut markkinoilla jo pitkään, ja niitä käytetäänkin paljon monenlaisissa sisätiloissa. Lattiaan kiinnitettävillä tarroilla voi olla useita viestinnällisiä tarkoituksia: niillä voidaan ohjata kävijää oikeaan suuntaan tai kiinnittää huomio johonkin tärkeään seikkaan. Lattiatarralla voidaan myös tiedottaa kävijöitä tärkeistä turvallisuusohjeista. Tässä osiossa kerromme,

Oikeat valinnat takaavat sen, että tarrat ovat turvallisia ja säilyvät edustavina paikoillaan mahdollisimman pitkään.

Lattiatarralla ohjaat, opastat ja mainostat näkyvästi

Lattiapinta-alaa on yleensä runsaasti kaikissa kiinteistöissä, joten miksi et käyttäisi sitä hyödyksi? Lattiassa oleva pinta-alaltaan suurehko ja värikäs tarra on takuuvarma katseenvangitsija. Se tarjoaa loistavan tilaisuuden opastaa kävijää kulkemaan oikeaan suuntaan tai kiinnittää kävijän huomion hyllyssä olevaan uutuustuotteeseen. Oikein sijoitetut, turvaetäisyyksistä muistuttavat tarrat puolestaan auttavat asiakkaita pitämään riittäviä etäisyyksiä esimerkiksi kassajonoissa. Miksei voisi myös merkitä ”turvaetäisyyskuplia” pyöreillä, jättikokoisilla tarroilla?

Tarrojen suunnittelussa voi vapaasti käyttää luovuutta, sillä niistä voidaan tehdä lähes minkä muotoisia tai kokoisia tahansa. Pysyvyyden kannalta tarroissa kannattaa välttää teräviä muotoja ja kulmia, jotta reunat eivät pääse rispaantumaan. Tarroja on saatavana sekä pitkä- että lyhytaikaiseen käyttöön.

Oikeat materiaalit takaavat lattiatarralle pitkän käyttöiän

Lattiatarra asettaa materiaaleille ja liimauksille erityisvaatimuksia. Kävijät eivät saa liukastella tarrojen vuoksi tai kompastella niiden reunoihin. Lisäksi tarran täytyy kestää hyvin jatkuvaa kulutusta.

Painonetin lattiatarroissa on huomioitu materiaalin sopiva paksuus. Tarroihin kuuluu aina liukastumisen estopinnoite, erityinen tarran pintaan lisättävä laminointi, jolla varmistetaan tarran turvallisuus. Laminointi suojaa kävijöiden lisäksi myös itse tarraa ehkäisemällä sen naarmuuntumista ja haalistumista.

Tarraa tilattaessa on syytä mainita tarran kiinnityskohde ja kiinnityksen toivottu kesto. Mainituilla kriteereillä osaamme valita tarraan juuri oikeanlaisen liimapinnan. Käytännössä vaihtoehtoja on kaksi:

1. Kampanjaluonteinen tarra lyhytaikaiseen kiinnitykseen

Tämä tarra on helppo asentaa, ja sen saa irrotettua jälkiä jättämättä. Kiinnitys ja poistaminen onnistuvat maallikoltakin leikiten. Tämä tarra sopii esimerkiksi jonkin tuotteen rajattuun mainoskampanjaan ja tapahtumiin sekä messuille.

2. Kestotarra pitkäaikaiseen kiinnitykseen

Pitkäikäiseksi tarkoitettuun tarraan valitaan erikoispitävä liimaus. Pitäväliimaisen tarran asentaminen on asetetta haastavampaa, mutta liimaus varmistaa tarran paikallaan pysymisen jopa vuosia.

Viimeistele huolellisella kiinnityksellä

Lähes yhtä tärkeää kuin oikeiden materiaalien valinta on tarran oikeaoppinen kiinnitys. Seuraavien vinkkien avulla onnistut kiinnityksessä ja varmistat tarran pitkän käyttöiän.

Onko sinulla kysyttävää materiaaleista, käyttökohteista tai aineistovaatimuksista?

Ammattilaisemme auttavat aina, jos olet epävarma missä tahansa tarroihin liittyvässä asiassa. Ota yhteys myyntiimme tai pyydä tarjous!

Haluatko kokeilla tarraa käytännössä? Pyydä ilmainen näyte asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@paino.net. Näyte toimitetaan postitse noin viikon kuluessa, joten liitäthän viestiisi myös postiosoitteesi.

Ideat ja vinkit

Pyydä tarjous

Valmistamme painotuotteet monipuolisesti eri kokoisille yrityksille, teollisuudesta tuotantoon. Verkkokauppamme on auki jokaisena viikonpäivänä kellon ympäri.